Mit nézzünk ma este a tévében? – Kedd

Véletlen boldogság, ha találunk bármit is… A Véletlen boldogság (Story4, 21.00) sem több, mint egy csendes, egyszerű, franca romantikus komédia, mely egy kenyai turisztika reklámfilm jellegzetességeit vegyíti a párválasztás bonyodalmainak nem túl eredeti példázatával. De talán fájni nem fog.

az utolsó szamuráj - tom cruiseTom Cruise (a képenAz utolsó szamurájban (RTL Klub, 21.20) ezúttal egy amerikai obsitosként kap állást a XIX. századi Japánban: modernizálnia kell a szamurájhagyományokra épülő, ókonzervatív bushido erkölcsiségen alapuló japán hadsereget. Persze, Edward Zwick bő két és fél órás, olykor igen látványos filmjében történik azért ennél több is… (Bővebben)

Jack Bauer, vagyis Kiefer Sutherland egy nagyon-nagyon rossz embert alakít a Szemet szemért (Paramount Channel, 21.40) című, meglehetősen durva kis thrillerben. Gyerekeket erőszakol, majd gyilkol, de mégsem zárja lakat alá őt a bíróság. Sally Field az anyuka, aki bosszúra szomjazik -szemet szemért- míg az apa (Ed Harris) próbál józan maradni. Ez az alapképlet.

Le kell menni kutyába, légy Kőbánya királya, Kopaszkutya (m3, 22.20), az igazi.

A Droszt (Duna, 22.45) fiatal magyar színházcsinálók (a 011 csoport) alkotása, illetve a színpadi előadás felvétele. A Radnai Márk rendezte kis darabban négy pesti taxis autójában utazunk az éjszakában, négy különböző utassal – mígnem mindenki találkozik mindenkivel egy őrült, szürreális pillanatban. (Interjú a rendezővel)

Kategória: Tévé | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s