Mit nézzünk ma este a tévében? – Szombat

Naná, hogy Sülve-főve (RTL+, 19.00). De már nem sokáig… Az időjárásjelentésen túl, a mai (első) romantikus komédia a jól ismert “a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út”-közhely x-ik variációja, némi boszorkányos bűbájjal leöntve.

rosemary gyermeke - mia farrowAz Elveszett (RTL II, 20.00) című izgalmasnak ígérkező thrillerben viszont Amanda Seyfried alakítja a történetben azt a lányt, aki munkából hazatérve azt veszi észre, hogy testvére eltűnt a lakásukból. Mivel egy évvel korábban őt már elrabolták, az a meggyőződése, hogy testvére is emberrablás áldozata lett – azonban senki nem hisz neki…

Naná, hogy ma este is kihagyhatatlan az Esőember (Duna, 21.15). Néha ugyan Dustin Hoffman “fullba’ nyomja a kretént”, ám az Oscar mégis “gyütt”… Persze, Hoffman zseniális minden túlzása ellenére is, és Tom Cruise is remek, a film is remek – Ki érti ezt? 🙂

A Vágyak szerelmesei (Story4, 21.15) már a második napi betevő romkom. Benne három szexfüggő pasast látunk –Mark Ruffalot, Tim Robbinst és Josh Gadet-, valamint Gwyneth Paltrowt, Pinket, a másik oldalról. A gondtalan középosztály kínjai a pamlagon.

Liam Neeson lánya Elrabolva (RTL Klub, 21.15), a papa ezáltal felbosszantva, minek következtében Párizs lerombolva, emberrablók legyilkolva – apa és lánya megnyugodva.

Szervkereskedelemmel, hipermodern szervimplantátumokkal foglalkozó, nem űrhajós-lézerkardos, de eléggé vagdalkozós scifi a Végrehajtók (SuperTV2, 22.00). Mondjuk, Jude Law és Forest Whitaker miatt talán nézhető… (Bővebben)

Paul Haggis Elah völgyében (Galaxy, 22.10) című darabjában a csillagsávos lobogóhoz és az országalapító atyák szelleméhez végletesen hű apa (Tommy Lee Jones) jár utána állítólag kötelességteljesítés közben eltűnt fia ügyének, de közben -míg a rejtélyek száma egyre nő- élete addigi irányát gyökeresen megkérdőjelező dolgokra derül fény. A film egyszerre izgalmas thriller és elgondolkoztató dráma.

Amolyan könnyed, szórakoztató limonádénak -vagy a mai harmadik romkomnak- választhatjuk viszont a Felkoppintva (Viasat3, 22.50) című, mindenféle szentimentalizmustól mentes, friss és szórakoztató alkotást is (az akkoriban még függetlennek tűnő) Judd Apatow műhelyéből. (Bővebben)

Vagy megnézhetjük, hogyan rabol bankot George Clooney Jennifer Lopezzel, Mint a kámfor (TV2, 23.10), Steven Soderbergh szerint. (Súgom, hogy gyorsan, trükkösen, szellemesen.)

A Rosemary gyermeke (Duna, 23.30) viszont az a film lesz, amitől nem fogsz tudni aludni… Roman Polanski 1968-as mesterművében ott van a gyermekvárás minden félelme. Melegünk biztosan nem lesz közben, mert a vér is jéggé fagy ereinkben. (A képen Mia Farrow a főszerepben.)

Reklámok
Kategória: Tévé | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) Mit nézzünk ma este a tévében? – Szombat bejegyzéshez

 1. Tibor Magyar szerint:

  eszembe jutott hogy nehogy már szombaton ne legyen semmi a Tévében és

  DE

  Rosemary Gyermekét láttam
  Mint a Kámfort Láttam
  Elrabolva láttam
  Vágyak szerelmesei láttam
  Felkoppintva – bárcsak ne láttam volna 😀
  Végrehajtók láttam
  Esőember láttam

  ebből megint Columbo lesz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.