Mit nézzünk ma este a tévében? – Hétfő

Már megint hétfő, s már megint a Dr. Csontot nézzük. Viszont unhatjuk helyette a Tango és Cash (film+, 20.40) című régimódi, de igen jó ritmusú, néha vicces, amolyan zsarupartneres pikkpakk (és piffpuff) akciókrimit is, Sylvester Stallonéval és Kurt Russellal.

holtidő - johnny depp és christopher walkenAlternatíva a szintén nem éppen friss (1995-ben készült), de azért még bőven fogyasztható Holtidő (Paramount Channel, 21.40) lehet, amit rendezőjének (John Badham), valamint két főszereplőjének (Johnny Depp és Christopher Walken – a képen) teljesítménye emeli ki az átlagból. A feszült cselekményű, izgalmas film egy lehetetlen helyzetbe került szürke kis könyvelőről szól, akinek unalmas élete egy pillanat alatt vesz teljes fordulatot. Depp itt még azt játssza, hogy színész.

Kevés nagyobb filmes közhely adódhat jelenleg a mozivásznon, minthogy “Will Smith megmenti a világot”… Van azonban a Legenda vagyokban (Viasat6, 22.00) egy olyan csavar, mellyel a film “kicsavarja” magát a közhelyek unalmas egyhangúságából – de a kezdő képsorok is igen “fílingesek”. Amúgy ez egy vírusos-zombis-negatívan utópikus film lesz.

A már nézhetetlen messzeségben kezdődő Mel Gibson által főszerepelt Váltságdíj (Viasat3, 22.50) egy morális szempontból igen érdekes és korántsem egyszerű problémát vet fel. Gibson egy igen gazdag, cinikus és hidegfejű üzletembert alakít, aki – a sikertelen hivatalos mentőakciók után- fiának elrablását is az üzleti életben megtanult kíméletlen módszerek szerint kívánja megoldani. Kisfia váltságdíját vérdíjként ajánlja fel a gyermekrablók fejéért cserébe…

Reklámok
Kategória: Tévé | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s