Mit nézzünk ma este a tévében? – Péntek

Majdnem minden hónapban előkerül valahol, mégsem tanulunk semmit A hatalom árnyékában (AMC, 20.20) című remek politikai dramedyből, melyben George Clooney meséli el az amerikai politikacsinálás trükkjeit, Ryan Gosling és Philip Seymour Hoffman aktív asszisztenciájával. Igaz, hogy ez nem Amerika, de a hatalom és annak megszerzése mindenhol ugyanolyan természettel bír… (Bővebben)

danny-trejo-autographed-machete-photoEzenkívül, futhatunk élő, háromdimenziós őslények elől (Jurassic Park 2. Viasat3, 21.00), vagy rohanhatunk éjszaka, egyik kalandből a másikba az Éjszakai rohanásban (Story4, 21.00Robert de Niroval (aki ezúttal dörzsölt zsaru és rabszállító) és Charles Grodinnal (aki itt a maffia sokat tudó könyvelője).

Machete (a képen) is munkába áll ma este, Robert Rodriguez (f)éktelen baromságában, a Machete gyilkolban (film+, 21.10), méghozzá az amerikai elnök megbízására: a tét az amerikai állampolgárság. A címszereplő ki lenne más, mint Danny Trejo (a képen), a negatív hős Mel Gibson, és van még egy csomó jó csaj is: Michelle Rodriguez (aki csak névrokon), Amber Heard, Jessica Alba, Lady Gaga, az amerikai elnök szerepében pedig Charlie Sheen.

A Miami Vice (TV2, 21.30) a hajdani legendás krimi-sorozat remake-je, Don Johnson helyett Colin Farrellel és Philip Michael Thomas helyett Jamie Foxxszal. Mondjuk azt, hogy elmegy egynek, sok szódával, de nem kérünk belőle többet…

Furcsa darab lehet első hallásra a Robinson Crusoe kalandjai (Paramount Channel, 21.40) is, melyben Daniel Defoe hősét a kissé puhány, bugyibubus külsejű, túlcivilizált Pierce Brosnan kelti életre e ’97-es kalandfilmben. A film mégsem nézhetetlen, hiszen végül is éppen ez a disszonancia a fő mozgatórugója a klasszikus történetnek – egy korrekt kalandfilm ez.

Akár legyinthetnénk is a Nagydumás kiscsajokra (FOX, 21.50). Tényleg semmi különös, ez a történet is elsősorban a buta-szőke-liba sztereotípiák közhelyes ziccerét használja ki, azonban ezt viszonylag friss humorral teszi és látható benne Dakota Fanning is (és Brittany Murphy). (Bővebben)

Reklámok
Kategória: Tévé | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.