Mit nézzünk ma este a tévében? – Hétfő

Tulajdonképpen még bőven tart a tél, tehát Punxsutawney Phil, a szőrmók időjós mormota még egy darabig várhat a sorára. Az Idétlen időkig (Filmcafe, 21.00) című romantikus filmvígjátéknak így ma még nem igazán van aktualitása, ha csak az nem, hogy egy remek film. Idétlen címe ellenére igen komoly vígjáték, melyben egy nagyképű, arrogáns tévémeteorológus (Bill Murray) kapja meg élete leckéjét egy életre; azonban mint ahogy talán Salamon Béla bácsi is mondotta volt: Viccelni csak komolyan szabad. Nettó őrület.

x-akták - david duchovny és gillian andersonA Női vonalak (FEM3, 21.00) ezzel szemben arról szól, hogy van három nővér, akiknek fülére rá van gyógyulva a telefon. Ismerős képlet. Érdekesebb ennél viszont az, hogy a három nővért Diane Keaton, Meg Ryan és Lisa Kudrow alakítja, emellett a filmet Diane Keaton rendezte is… Szóval, a három csaj teszi a dolgát háromfelé (fülén telefonnal), miközben édesapjuk (Walter Matthau) egyre jobban belesüllyed az öregkori szenilitásba. Lehet picit pityeregni is a végén.

Egy nappa a világpremier után már nálunk is látható az új X-akták (Cool, 21.10) első része, magyar szinronnal, mely ugyanaz a szereposztás, mint a húsz évvel ezelőtti bemutatkozásnál. Mulder továbbra is David Duchovny, Scully pedig Gillian Anderson (lásd a képen), a zene Mark Snow, az ufók pedig ufók.

Nem kell bedőlni viszont a hangzatos, nem kicsit nagyképű címnek, úgy, ahogy én bedőltem. A MARS – Az utolsó napok (TV2, 21.20) nem több egy közepesen érdektelen, klasszikusan B-kategóriás scifi-thrillernél, vagy light horrornál. (Bővebben)

Denzel Washington viszont egy balesetben szerzett sérülés következtében lebénult szuperzsarut játszik A csontember (Cool, 22.05) című sokat látott, amúgy igen izgalmas thrillerben, aki a kórházi ágyához kötve is elfogja (illetve, tehetséges tanulójával, Angelina Jolie-val elfogatja) a nagyon veszélyes sorozatgyilkost.

Reklámok
Kategória: Tévé | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.