Mit nézzünk ma este a tévében? – Kedd

Gigor Attila remekbe szabott, abszurd krimije, A nyomozó (film+2, 21.00) a mai első és egyetlen ajánlat. A kiváló színészi teljesítményekkel (Anger Zsolt – a képen, Rezes Judit, Terhes Sándor…) operáló, helyenként tényleg bizarr, ám szerintem igen szórakoztató történetben egy halottkém nyomoz egy hulla után, hogy tisztában jöjjön saját életének értelmével.

a nyomozó - anger zsoltMás nincs, komolyan, de még komolytalanul sem. Mentalista, X-Akták, okoscsatornák, üres képernyő.

Reklámok
Kategória: Tévé | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

3 hozzászólás a(z) Mit nézzünk ma este a tévében? – Kedd bejegyzéshez

 1. Kovács Gábor szerint:

  Ilyenkor az jut eszembe, hogy vagy a tv-társaságok ostobák, vagy az emberek, akik közül esténként még mindig két-három milliót odaragaszt ez a fos műsor is a készülék elé. Vagy talán a fiatalok élnek már az internet adta lehetőséggel és azon keresztül néznek filmeket?

  • efes szerint:

   Szerintem a tévétársaságok egyáltalán nem ostobák, csak cinikusok. Vagy céltudatosak, ugyanis számukra egy cél létezik, a bevétel maximalizálása. A kereskedelmi tévék szinte kizárólag csak a reklámokból jövő bevételekkel gazdálkodhatnak, a hirdetők pedig a lehető legpontosabb méréseket figyelve költik a pénzüket. Ergo, a tévék igyekeznek olyan műsorokat adni, amit néznek az emberek. Nyilván tévednek néha – na, olyankor nézünk MI tévét, Gábor. 🙂

  • efes szerint:

   A közszolgálat más kérdés, nekem komplex elméletem van arról, hogyan s miről kellene szólnia a közszolgálatnak, ennek kifejtésére itt viszont nincs hely s idő. Legyen elég annyi, hogy a mai magyar közszolgálati média teljesítményét maximum 5%-osra ítélem (mert néha azért adnak jó filmeket, amiket nem szakítanak meg reklámokkal).

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.