Mit nézzünk ma este a tévében? – Péntek

Minő meglepetés, megint lesz a Pánikszoba (Story4, 21.00). David Fincher mesteri thrillerjének “címszereplője” a gazdagok villáiban kiépített legbelső, hermetikusan elzárt biztonsági része. Jodie Foster (a gazdag anyuka) zárja be magát ide klausztrofóbiás és cukorbeteg gyermekével együtt, miközben a csúnya, gonosz Forest Whitaker (mint betörő) odakintről paráztatja őket, méghozzá izomból. (Bővebben)

szarvak - daniel radcliffeKecskebűvölők (Film Mánia, 21.00) viszont még mindig egy érdekesen bizarr háborús abszurd, amiben rengeteg sztárt (George Clooney, Ewan McGregor, Kevin Spacey, Jeff Bridges, stb.) láthatunk egy furcsa, sajnos azonban a valóság mégoly meghökkentő tényeit sem nélkülöző, zavarba ejtő filmben. Nem komoly háborús drámaként, akcióként, hanem inkább pamfletként, vagy ál-doksiként érdemes nézni… (Bővebben)

Kevin Spacey t láthatjuk a 21 – Las Vegas ostromában(AMC, 21.00) is, mégpedig egy excentrikus matematikaprofesszor szerepében, aki a diákhitel “okos” törlesztésének egy lehetséges módozatát tanítja inkább kiemelkedően tehetséges diákjainak az ősrobbanás matematikai képlete, a Mandelbrot-halmaz és más efféle, lényegesen érdekesebb problémák helyett. Másképpen mondva, Black Jackkel a Harvardra, vagy még másképpebben, Ocean’s-trilógia kontra Esőember kontra Good Will Hunting. Nem rossz film ez sem, csak éppen mire az összes cselekménycsavar kicsavarodik, mi nézők már kicsit beleununk a sok matekba.

Újra láthatjuk az igen remek Hibátlanok (Galaxy, 22.00) című moziban a súlyosan Kövér gondolatokat tápláló, ám baleset okán kerekesszékhez kötött, lebénult Robert De Nirót, akit terápiás céllal egy transzvesztita énektanár (Philip Seymour Hoffman) hoz vissza az életbe. A filmvásznon mindig győz az igazság, ezt szeretjük benne. (Bővebben)

Ugyanekkor, a Zuhanás (SuperTV2, 22.00) című Sidney Pollack-filmben a Harrison Ford által alakított rendőr felesége szenved halálos katasztrófát egy repülővel, ám közben kiderül az is, hogy a mellette ülő -szintén elhunyt- férfi sem volt egyszerűen egy közömbös utastárs. A rendőr megkeresi a férfi feleségét (Kristin Scott Thomas) és együtt próbálják kideríteni azt, amit egyikőjük sem szeretne igazán megtudni. Süppedős melodráma lesz ez, akinek ma este effélére van szüksége.

A Szarvak (Cool, 23.00) című filmet viszont nem láttam még. Harry Potter itt már nem Harry Potter, hanem egy paranormális srác (Daniel Radcliffe), akit azzal vádolnak meg, hogy megerőszakolta barátnőjét (Juno Temple). A srácnak be kell vetnie minden nem normális képességét (lásd a képen), hogy tisztázza magát a képtelen vád alól. Passz. Annyira képtelennek tűnik ez a film, hogy akár még lehet érdekes is…

Reklámok
Kategória: Tévé | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) Mit nézzünk ma este a tévében? – Péntek bejegyzéshez

  1. Aquarius szerint:

    Bejött a Szarvak. Jó ez a Radcliffe gyerek. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.