Mit nézzünk ma este a tévében? – Péntek

Nyugodtan hagyjuk a gyeplőt kicsúszni a kezünkből… A ma esti Kiképzés (Viasat3, 21.00) egy kőkemény zsarufilm lesz, méghozzá a realistánál is naturalistább megközelítésben, ha szabad ilyen marhaságot mondani. Denzel Washington adja itt rutinos drognyomozót, aki egy zöldfülűt (Ethan Hawke) kap társnak, hogy bevezesse a tutiba. Oscart kapott ezért az alakításért Washington, mégpedig megérdemelten, de a film maga is igen jó darab a műfajában, érdemes megnézni. (A képen a két főszereplő)

kiképzés - denzel washington és ethan hawkeLényegesen könnyedebb darab az Exférj újratöltve (Cool, 21.10) című romantikus komédia, melyben a felmelegített töltött káposzta házastársi kapcsolatra való projekciójának krimi-környezetben való analízise “kerül fennforgásra”, Jennifer Aniston és Gerald Butler főszereplésével.

Csak egy picit más a helyzet, ha Már megint bérgyilkos a szomszédom (SuperTV2, 22.00), hiszen Bruce Willis még mindig nyugdíjas bérgyilkos, és annak a csávónak a Jóbarátokból szomszédból (Matthew Perry) már megint problémája van…

Inkább ajánlanám a Palmettot (Viasat6, 23.00), a német Volker Schlöndorff ízlésesen noiros, pöpec, pikkpakk krimijét -hollywoodi bérmunkáját-, amiben a remek Woody Harrelson egy lúzer újságíró, aki egy csokorra való csinos nő gyűrűjében, valahogyan mindig a rossz utat választja.

Ugyanekkor viszont A kútásó lánya (Duna, 23.05) is viszi az ebédet apjának, amikor találkozik egy pilótával, akibe első látásra, sőt, a másodikra már úgy is marad. A pilóta azonban visszamegy a háborúba, a lány pedig megszüli a gyermeket – a falú megrökönyödésére. A Daniel Auteuil rendezte és főszerepelte drámája romantikus lesz és francia.

Szóval, nyugodtan hagyjuk a gyeplőt kicsúszni a kezünkből és adjuk át magunkat a hétvége kihívásainak, a tévé előtt, de inkább valahol máshol.

Reklámok
Kategória: Tévé | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.