Mit nézzünk ma este a tévében? – Szerda

A ma esti Senkiföldjén-t (Cinemax, 20.30) ne keverjük össze az Oscar-díjas, bosnyák Danis Tanovic Senki földjén című remekművével, mert ez egy brazil dráma, bár szintén nem érdemtelen alkotás. Walter Salles (pl. Úton, Che Guevara – Egy motoros naplója) ezúttal egy 1900-as évek elején, Brazília vad, isten háta mögötti területein játszódó, vérbosszúból fakadó romantikus családi drámát mesél el. (A képen jelenet a filmből.)

senkiföldjénKésőbb A szállító harmadszor (film+, 21.15) is szállít valamit, valahova, valakik megbízására. Jason Statham, kockahas, öltöny, fehér ing, Audi, pörgős akciófilm, miképpen az első kettő is az volt.

Mindeközben ketyeg egy Időzített bomba (FOX, 21.55) is – Jeff Bridges egy már visszavonult, de hajdan nagyon profi tűzszerészt alakít ebben a méltatlanul elfeledett (1994-ben készült) izgalmas filmben, melyet talán legtalálóbban a “a piros drótot vagy a kéket vágjam?”-jellegű, homlokon izzadtságcseppet görgetős, székkarfa-szorongatós fakkba sorolhatunk, ha mindenáron muszáj valahová.

A minap ajánlottam, de mivel nem feledhetjük a Budacash-, vagy a Quaestor-balhét, mivel mindennaposak nálunk is az óriási pénzek gigászi lenyúlásai, ezért ma is műsoron A Wall Street farkasa (SuperTV2, 22.45). Martin Scorsese filmje pont effélékről szól, konkrétan Jordan Belfortról (Leonardo diCaprio valóban Oscart érő alakításában), aki azonban csak vizesnyolcas a mi “tarsolycsabáinkhoz” képest… Legyünk tehát nagyon, de nagyon dühösek, mert csakis mi tehetünk arról, hogy ezek a “belfortok” és “tarsolyok” gondtalanul garázdálkodhatnak… (Bővebben)

A Jéghideg otthon (AXN, 23.10) eközben egy jó közepes, de még bőven nézhető thriller arról a pillanatról, amikor az otthon melege valamilyen váratlan ok (rossz szomszédság) miatt hirtelen megdermed. Jó színészek (Juliette Lewis, Dennis Quaid, Stephen Dorff) emelik az igen neves Mike Figgis rendezte film ázsióját, amelyen a közéjük keveredett Sharon Stone sem bír érdemlegesen rontani.

Reklámok
Kategória: Tévé | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.