Mit nézzünk ma este a tévében? – Kedd

Nagyon romantikus történet a Ház a tónál (Story4, 21.00), amit képtelenség logikai alapon nézni. Hát még értelmezni! Bár az is igaz, hogy logikailag még senki nem lett szerelmes… A különböző szabadon lengedező cselekményszálakat (Konfliktusok a sztárépítész apával? A spenótos tésztás csaj? Stb.) azért talán el kellett volna dolgozni… Sandra Bullock viszont (itt) szép, de Keanu Reeves egy picit püffedt, a ház pedig átlátszó.

halálos fegyver 2 - wc papírUgyanekkor kezdi riszálni fenekét Mel Gibson is a Halálos fegyver 2.-ben (film+, 20.00), Danny Glover szokásos sopánkodása közepette – mígnem megérkezik Joe Pesci is és akkor elszabadul a pokol. Na, versenyzünk? Ki látta többször?

A szendébb lelkületű nézőknek a napi betevő a Fogadom (TV2, 21.20) című romantikus dráma, mely arról szól, hogy van egy szerelmespár, melynek női része (Rachel McAdams) egy autóbaleset következtében kómába esik, s amikor magához tér, olyan amnéziában szenved, hogy nem ismer meg senkit, még szerelmét sem. A férj (Channing Tatum) azonban keményen küzd, hogy újra megismertesse, megszerettesse magát hajdani szerelmével. Jaj nekem. Nekünk.

Lesz megint az Egy különc srác feljegyzései (The Perks of Being a Wallflower) (Galaxy, 22.00) is, melyben Stephen Chbosky saját bestsellerének filmváltozatát rendezte meg és a kamaszkor “túlélésének” agyonbeszélt, ám mégis a maga cizelláltságában elmondhatatlan nehézségeiről mond el egy történetet. (Bővebben)

Szerintem nézzük inkább egymást, mert lehet, hogy a mellettünk élőt ritkábban láttuk, mint ezeket a filmeket.

Reklámok
Kategória: Tévé | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s