Mit nézzünk ma este a tévében? – Szerda

A legpontosabb az lenne, ha Hajdú B. István utánozhatatlan hanglejtésével csak annyit mondanék erről a mai tévéműsorról, hogy: nyullla. A legcikibb az egészben az, hogy még foci sincs, hiszen már kiesett az, aki nem méltó a folytatásra, aki meg bent van, az pihen. (Viszont, ma kezdődik a magyar kerékpáros körverseny, a Tour de Hongrie, amit két sporttévé is közvetít, a Digisport2 délután (15.30), az m4 pedig este (22.30). Nem emlékszem, mikor volt ilyen – az elmúlt években nem nagyon. Az évi rendes wimbledoni tenisztorna is elindult.)

az élt sója - cameron diazAmúgy, a legjobban tesszük, ha nyugatra, abba az agyonszidott, átkos Európába menekülünk a kormánymédia zászlóshajóján, Gyarmathy Lívia Szökés (Duna, 21.25) című 1997-ben készült, valós eseményeket feldolgozó drámájában. Indulás Recskről, a Rákosi-rendszer hírhedt büntető munkatáborából.

Később Danny Boyle Az élet sója (FOX, 21.50) című filmjében rendezi romantikus vígjátékba Ewan McGregort és Cameron Diazt (utóbbi a képen). A film elsősorban azért lehet érdekes (ha nem láttuk volna még), mert Boyle rendezett már zombifilmet, olimpiai megnyitót, Oscar-díjas etnogiccset és drogos kultuszmozit egyaránt, így biztosan tud romkomot is. Vagy nem. Teszt ma. Más úgysincs.

Reklámok
Kategória: Tévé | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s