Mit nézzünk ma este a tévében? – Hétfő

Az idei uborkaszezon csúcspontján mindössze három említésre méltó -de inkább csak közepes- filmet találtam mára. Az igen remek, Oscarokra méltán jelölt Foxcatcherben remekelő Steve Carrellt láthatjuk a 40 éves szűz (Viasat3, 21.00) alakjában. Judd Apatow független (tehát “furcsa”) komédiájában egy műszaki áruház gyermeklelkű raktárosáról derül ki, hogy “élemedett” kora ellenére még nem volt sohasem nővel, s ezt a lehetetlen helyzetet elhárítandó viszik bele őt felelőtlen munkatársai a tutiba – természetesen, nem minden bonyodalom nélkül.

milliókért a pokolba - kurt russell és kevin costnerAz Egek ura (SuperTV2, 21.00) maga George“Miszter Szexis Ősz Halánték” Clooney. Pöpec öltönyben sármőrködik, szabad jeggyel, első osztályon repked ide-oda az Államokban, miközben női szívek facsarodnak utána. Ryan, a Clooney által alakított figura azonban sötét alak: az a dolga, hogy kirúgja a kirúgásra ítélt munkavállalókat a munkahelyükről. Gazdasági válság idején hiányszakma a munkaügyi hóhér… A film viszont romantikus. (Bővebben)

Két volt fegyenc határozott módszerekkel kirabol és a földdel egyenlővé tesz egy szállodát a Milliókért a pokolba (Paramount Channel, 21.00) című akciókrimiben. A film sztorija itt kezdődik, ugyanis az egyik (Kurt Russell, a rosszfiú) hamar átveri a másikat (Kevin Costner, a “jó” fiú) és a szajréval dél felé menekül. A jó utánaered a rossznak, közben belibben a képbe egy kalandra vágyó vidéki fruska (Courteney Cox) is, aki azonban korántsem csúf… Piff-puff, dirr-durr, égett gumiszag, vijjogó szirénák egy korrekt zsánerfilmben. (A képen Russell és Costner)

Kategória: Tévé | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s