Mit nézzünk ma este a tévében? – Péntek

Betáraztam ide vagy 10 darab filmet, hogy majd jól beajánlom péntek estére, aztán a nagy részét kidobtam, mert annyira nézhetetlen vacak, hogy kár rájuk időt pazarolni. Hogy mennyire, arra bizonyság lehet, hogy ezek maradtak fenn a rostán:

az utolsó szamuráj - tom cruiseTom Cruise-t nézhetjük, ki tudja hányadszorra, Az utolsó szamurájban (Viasat3, 21.00), amint polgárháborús hadi tapasztalatait áruba bocsájtva kap állást a XIX. századi Japánban: modernizálnia kell a szamurájhagyományokra épülő, ókonzervatív bushido erkölcsiségen alapuló japán hadsereget. Persze, Edward Zwick bő két és fél órás, olykor igen látványos filmjében történik azért ennél több is… (Bővebben)

Az igaz történet alapján készül Bűnösnek nyilvánítva (Story4, 21.00) főszerepében Julia Ormond olyan jogászt játszik, aki több mint húsz évet áldoz az életéből egy ártatlanul bebörtönzött ember kiszabadítására. A nemi erőszak vádjával ártatlanul elítélt Calvin Willis (Mahershalalhashbaz Ali) képviseletét szinte véletlenül vállalta el, nem számítva arra a mérhetetlen erőfeszítésre és a megrázkódtatások hosszú sorára, amelyek rávárnak az igazságért folytatott küzdelemben.

Cameron Diaz Rossz tanár (Cool, 21.10) lesz a következő ajánlatban, egy romantikus komédiában. A címszereplő utálja hivatását, utálja a gyerekeket, azonban igencsak magányos. Amikor új tanerő (Justin Timberlake) érkezik a suliba, akiről ráadásul az is hírlik, hogy igen tehetős örökség várományosa, az iskola facér tanárnői vad harcba kezdenek a tanárbácsi kegyeiért. Hát így.

Az Előjáték egy csókhoz (FOX, 21.55) című 1992-es, igen romantikus történet pedig Meg Ryan és Alec Baldwin között zajlik, egy esküvő alkalmával, amikor is az a bizonyos csók nem az összeadandó pár között csattan el, nem várt következményeket okozva.

Szóval, rongyoljunk inkább bele az éjszakába (mint Tom Cruise az ellenbe – lásd a képen), amíg még tart a a nyár és hagyjuk a dobozt a zimankósabb időkre. Azt mondom.

Reklámok
Kategória: Tévé | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s