Mit nézzünk ma este a tévében? – Kedd

Már megint kedd. Az Amerikai pszicho (AMC, 19.20) ma a legjobb film, Bret Easton Ellis korszakos kultuszregénye alapján készült brutália. Az igen véres történetben Patrick Bateman jól ismert karakterét, a gátlástalanul törtető, végletesen cinikus, erőszakos yuppie-t rajzolja meg Christian Bale (a képen), méghozzá igen vastag kontúrokkal. Holnap azonban, ott az irodában, majd vigyázzunk mi is azzal a baltával…

amerikai psycho - christian balePicit később, ha másnak nem is feltétlenül, de bébiszittereknek és bébiszittereket alkalmazó szülőknek, valamint mobiltelefon-függőknek kötelező az Ismeretlen hívás (Filmcafe, 19.25) című thriller megtekintése. Hogy miért, arról itt: bővebben.

Lesz Megint 48 óra (Paramount Channel, 21.00) is, a megszokott stábbal: Nick Nolte-val és Eddie Murphyvel. Régimódi, ezerszer látott zsaru-haver krimikomédia.

Az igen remek, Oscarokra méltán jelölt Foxcatcherben remekelő Steve Carrellt láthatjuk a 40 éves szűz (Viasat3, 21.00) alakjában. Judd Apatow független (tehát “furcsa”) komédiájában egy műszaki áruház gyermeklelkű raktárosáról derül ki, hogy “élemedett” kora ellenére még nem volt sohasem nővel, s ezt a lehetetlen helyzetet elhárítandó viszik bele őt felelőtlen munkatársai a tutiba – természetesen, nem minden bonyodalom nélkül.

Elemi ösztön (SuperTV2, 21.00). Van rajta bugyi.

Aztán mára szerintem ennyi. Ez meg egy ilyen nap.

Reklámok
Kategória: Tévé | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s