Mit nézzünk ma este a tévében? – Hétfő

Nos, az van, hogy Veronika meg akar halni (Filmcafe, 21.00). Amolyan női-film ez, lelkizős, romantikus és megható, már amennyiben a depresszió témakörében lehet lelkizni, romantikusan és meghatóan; a történet azonban a viszonylag szűkös költségvetésnek is köszönhetően, külsőségeiben egy amolyan igazi független film fésületlen bájával válik szerethetővé. Persze, azért tele van hibákkal is. (Bővebben)

Ami manapság itthon van, az legtöbbünk számára Kész cirkusz (Film Mánia, 21.00). Például Dyga Zsombor második egész estés filmjében, egy mindössze 74 percnyi őrületben egy igen ritka Continental típusú írógép tulajdonjoga felett folyik az ügymenet, ami a címbeli állapotot eredményezi. Udvaros Dorottya, Schmied Zoltán, Csuja Imre (a képen), Scherer Pepe, Welker Gábor és Elek Feri nyomják a pedált tövig ebben a rövid, ám igen szórakoztató filmalkotásban. (Bővebben)

Denzel Washington eközben a halál földre száműzött angyalát üldözi Gregory Hoblit igen jól sikerült Letaszítva (Prime, 21.00) című sorozatgyilkosos filmjében, melyben úgy csúszunk át a vérrögvalóságból a természetfelettibe, hogy még a legateistább ateisták hátán is gurigázni fognak azok a bizonyos mirelit zöldborsók…

A Született gyilkosok (SuperTV2, 23.40) Quentin Tarantino forgatókönyve alapján készült Oliver Stone által. Mickey (Woody Harrelson) és Mallory (Juliette Lewis) a végletekig elvetemült pszichopata gyilkosokként rabolja végig Amerikát a boldog és beteljesült szerelemben, míg végük nem lesz, mint a botnak. Avagy, poszt-modern, pop-apokaliptikus Bonnie és Clyde.

Reklámok
Kategória: Tévé | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.