Mit nézzünk ma este a tévében? – Kedd

A mai főajánlat az Angyali szemek (Paramount Channel, 21.00), melyben  Jennifer Lopez ezúttal (a képen középen láthatóJim Caviezelt (ex-Jézus Krisztus) babonázza meg, aki képtelen ellenállni a kísértésnek és egy rendőri akcióban megmenti a szorult helyzetbe keveredett, Jennifer által játszott rendőrnőt. A film, bár kriminek is tűnhet, valójában inkább egy romantikus történet két “sebzett lelkű ember” nehezen szárba szökkenő szerelméről.

Liza, a rókatündér (Filmcafe, 21.00) utóbbi évek magyar filmtermésének egyik szép közönségsikere, és már a tévécsatornákon is előfordult párszor. A címszereplő hölgy(Balsai Móni) bizarr, mókás, fergeteges és meglepetésekkel teli története a világ talán legszerethetőbb női sorozatgyilkosáról szól. A magyar Amélie Poulain, ha mondhatjuk ezt… (Bővebben)

Ugyanekkor szegény Patrick Swayzet is nézhetjük, amint egy barátságos kidobót játszik az Országúti diszkóban (Mozi+, 21.00), a VHS-korszak egyik legendás darabjában, akit egyszerre kóstolgatnak a helyi menő csávók (Ben Gazzara) és a szerelem (Kelly Lynch), illetve e kettő sajátos kombinációja.

Én kérek elnézést.

Reklámok
Kategória: Tévé | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.