Mit nézzünk ma este a tévében? – Szerda

Miközben még a nemzet legnagyobb focirajongójának is herótja van már az unalmas, számunkra tét nélküli focimeccsekből, azért meg kell azt is vallani, hogy ez a mai szerb – brazil meccs igen szigorúnak néz ki. Aztán az is lehet, hogy ez is dögunalom lesz és a Svájc – Costa Rica lesz a VB legjobb meccse… Ki tudja? Ráadásul, az meg nem igazán tiszta előttem, hogy mi volt a szándéka Dito Montiel író-rendezőnek ezzel a Senki fia (Film Mánia, 20.05) című mozival… Összecsődített egy csomó remek színészt, Al Pacinón kívül még Chaning Tatumot, Ray Liottát, még Juliette Binoche-t is áthozatta Európából arra a két-három jelenetre, de simlis zsarus filmnek túl szétfolyós, túl “művészi”, a történet amúgy szépen, hitelesen megjelenített helyszínének emléket állító szociodrámának viszont túl mesterkélt.

Az Öld meg Rómeót! (Film+, 21.00) nem véletlenül idézi Shakespeare halhatatlan romantikus tragédiáját címében, azonban ez az akciófilm mégis inkább a Jet Li által elővezetett, látványosan koreografált verekedés-jelenetek miatt lesz érdekes (már akinek). (Bővebben)

Az viszont biztosan igaz, hogy Mindenki szereti a bálnákat (SuperTV2, 21.00)… A valóságban megtörtént eseményeket feldolgozó megható film egy alaszkai tévériporter (John Krasinski) és Greenpeace-es barátnője (Drew Barrymore – a képen) áldozatos harcát meséli el, amit annak érdekében vívnak, hogy kiszabadítsanak a jég halálos fogságában rekedt bálnacsaládot – aminek érdekében még az orosz és amerikai haderők is fegyverbarátságot kötnek. (Passz amúgy, nem láttam még.)

Bruce Willis lesz még A sebezhetetlen (Viasat3, 21.00) ma este, hiszen karcolások nélkül él túl egy vonatkatasztrófát, s miután egy üvegcsontú képregénybuzi (Samuel L. Jackson) felvilágosítja természetfeletti képességeiről, magára veszi a rászabott keresztet. M. Night Shyamalan filmje, és ezzel azt hiszem, mindent elmondtam.

Szulejmán bezzeg okosan megvárja a meccs végét és akkor kaszabolja le a még ébren pihegőket.

Reklámok
Kategória: Tévé | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.